Cursurile noastre face-to-face sunt interactive, eficiente si deosebit de practice! Profesorul se deplaseaza la sediul companiei si timp de 2 ore, cat dureaza fiecare curs, vei / veti descoperi impreuna placerea de a vorbi, a asculta, a scrie si a intelege o alta limba straina.
Pentru a face aceasta calatorie una cat mai usoara si interesanta, iti punem la dispozitie materiale de ultima ora, interactive si placute care includ manuale si caiete de lucru de la cele mai celebre edituri, carti de gramatica, suport audio-video, imagini, jocuri si multe alte resurse nelimitate!
In functie de domeniul care te intereseaza si de nivelul pe care il ai, vom alege materialele din care vom lucra si vom pune accent exact pe ceea ce te intereseaza sa studiezi. Daca nivelul este unul mediu, conversatia cu profesorul si explicatiile date vor fi exclusiv in limba straina pe care o inveti. Se pune baza pe nevoile reale de comunicare ale elevilor, programa de studiu se stabileste de comun acord si se discuta in cadrul primei sedinte, se folosesc multe jocuri de rol, simularea unor situatii din viata reala, se pune accentul pe dezvoltarea abilitatilor practice de comunicare pentru care structurile gramaticale sunt doar suport teoretic.
Iata doar o parte din ceea ce vei acoperi alaturi de profesorul tau in cadrul cursurilor face-to-face:
- Vocabular nou care se repeta de regula la inceputul fiecarui curs prin diverse metode: indicii, explicatii, definitii date de profesor pentru a face trimiterea catre un termen studiat. Ex.: pentru cuvantul in limba Engleza „abroad” (dincolo de hotare, peste granita), veti auzi o explicatie cum ar fi: „If you go to Italy, France, Germany, you can also say: I am going.......” sau „another word for over the border / in other countries is...”
- Explicatii de gramatica utile si cu foarte multe exemple din vorbirea de zi cu zi pentru a-ti facilita intelegerea diferentelor dintre timpurile verbale, ordinea cuvintelor in propozitie, formularea intrebarilor sau a negativului, si foarte multe exemple de greseli frecvente pe care sutem tentati sa le facem. De exemplu in Engleza intrebarea „Unde lucrezi” este de multe ori gresit redata, fie „Where you work?” ; „Where you working?”; „Where do you working?” Varianta corecta este „Where do you work?” Prin doar cateva exemple si explicatii clare se pot evita astfel de formulari gresite.
- Expresii tipice si locutiuni verbale din diferite situatii din viata de zi cu zi care trebuie invatate ca atare, in context, evitand traducerea lor cuvant cu cuvant.
Completeaza formularul de inscriere! |