Doresc sa fiu sunat *
Cursuri la telefon!
--------------------------
Cursurile noastre telefonice se axeaza strict pe conversatie si interactiune.
Daca timpul nu iti permite sa petreci doua ore in fata calculatorului  pentru cursul online sau sa inveti alaturi de profesor prin cursurile noastre face-to-face, am ales si aceasta metoda care sa te ajute sa ai mereu contact cu limba straina pe care doresti sa o invatati.

Astfel, profesorul te va suna zilnic la o ora stabilita pentru a purta discutii despre orice subiect de interes general, incepand de la vreme, situatia interna sau internationala, filme, personalitati, carti, etc.

De exempu, pentru a exersa trecutul putem discuta telefonic despre ziua/saptamana trecuta si ce s-a intamplat.  
Pentru a exersa prezentul continuu, vei explica ce se intampla in acel moment in jurul tau. Pentru a exersa prezentul simplu vei vorbi despre ce faci zilnic sau in fiecare weekend.

Pas cu pas, vei reusi sa te exprimi mai repede si cu mai multa incredere decat inainte.
 
Iti oferim GRATIS o discutie de 15 minute pentru a testa eficienta acestui curs practic la telefon!Completeaza testul de evaluare! Cere o oferta de pret personalizata! Programeaza un curs demonstrativ!
» Completeaza formularul de inscriere!Cursuri telefonice
---------------------------------------------------------------------------------

Termeni si conditii Politica de confidentialitate Politica de preturi Posteasa-ti parerea despre cursurile noastre Trafic Web
Operator de date cu caracter personal nr. 33012 GlobaTeam foloseste cookie-uri Teste online Cataloage Limbi straine predate
Website realizat de Global Design